Voor en na school

Naschoolse activiteiten

Los van buitenschoolse opvang worden er naschoolse activiteiten georganiseerd op De Vuurvlinder. Dit is altijd tegen een vergoeding die rechtstreeks aan de aanbieder wordt betaald.

Voorbeelden hiervan zijn:

• Sportactiviteiten onder begeleiding van onze sportdocenten Ronald en Koen. Per periode wordt een aanbod bekend gemaakt waarvoor de kinderen van De Vuurvlinder zich in kunnen schrijven. De activiteiten worden georganiseerd op donderdagmiddag in het VTA Blixembosch.
  • Mad science biedt op een educatieve, ervaringsgerichte, leuke en spectaculaire manier een aanbod in wetenschap en techniek. Ieder jaar wordt een lessenserie na schooltijd georganiseerd.
  • CKE biedt in samenwerking met De Vuurvlinder en De Bloemenkinderen verschillende activiteiten aan. Per periode komen onderwerpen als multimedia, muziek, drama en dans aan bod.
  • Instituut Spijksma verzorgt al jarenlang typecursussen voor basisschoolleerlingen op De Vuurvlinder.